Otvorené investičné spoločnosti - Šico, Igor
Pôsobenie zahraničných subjektov kolektívneho investovania. Formy pre kolektívne investovanie. Otvorené podielové fondy. Uzavreté podielové fondy. Otvorené investičné spoločnosti. Uzavreté investičné spoločnosti. Slovenskí investori.