SZRB bude podporovať rozvoj bytovej výstavby - Oujezdská, Lena
Slovenská záručná a rozvojová banka (SZRB), š.p.ú. Bratislava - nový mechanizmus plnenia nárokov z bankových záruk od r. 2000. SZRB tiež plánuje znížiť svoj podiel na krytí rizika ňou podporených projektov. Záručné programy pre malých a stredných podnikateľov. Úverové programy Podpora a Rozvoj. Podpora bytovej výstavby.