Budúcnosť Think-tankov v strednej a východnej Európe - Kennedy, Craig
Think-tanky ako významný zdroj analýz a invenčného myslenia v oblasti verejnej politiky a riadenia vlády. Rozdiely medzi think-tankami v krajinách západnej Európy a v USA. Faktory, ktoré majú vplyv na činnosť a počet nezávislých politických inštitúcií v krajinách SVE.