Martinskú mliekáreň môžu zachrániť len dodávatelia mlieka - Velecký, Milan
Nepriaznivá situácia v Martinskej mliekárni, a.s. Martin. Mliekareň je v súčasnosti pod kontrolou Slovenskej investičnej a realitnej spoločnosti, a.s. Žilina. Mliekareň dlhuje poľnohospodárom a tí jej odmietajú dodávať mlieko. Hľadanie riešenia nepriaznivej situácie.