Preprava a obchod
Mimoriadna sekcia Trendu. Preprava tovaru. Železničná doprava. Cestná doprava. Ostatná doprava - riečna plavba po Dunaji, elektronické obchodovanie, kuriérstvo. Vstup medzinárodných obchodných reťazcov na slovenský trh.