DPH a nákup a predaj mobilizačných rezerv ochraňovateľom - Kováčiková, Helena
Uplatňovanie dane z pridanej hodnoty pri nákupe a predaji mobilizačných rezerv. Samostatné daňové priznanie pri nákupe a predaji. DPH, ak výrobcom tovaru, ktorý je mobilizačnou rezervou, je ochraňovateľ. Služby spojené s udržiavaním, skladovaním a ochranou mobilizačných rezerv.