Daň z prevodu a prechodu nehnuteľností pri predaji rodinného domu s pozemkom - Dudáš, Ján
Konkrétny príklad, ktorý ilustruje problematiku zdanenia predaja rodinného domu vrátane pozemku daňou z prevodu a prechodu nehnuteľností.