Daňové konanie a opravné prostriedky
Uplatňovanie opravných prostriedkov v daňovom konaní. Riadne opravné prostriedky: odvolanie, sťažnosť, námietka a reklamácia. Mimoriadne opravné prostriedky. Obnova konania. Preskúmanie rozhodnutia mimo odvolacieho konania. Opravy zrejmých omylov a nesprávností.