Usmernenie k zákonu č. 219/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov ...
Ministerstvo financií SR v záujme zabezpečenia jednotného postupu pri uplatňovaní zákona č. 219/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov, vydáva usmernenie k jednotlivým ustanoveniam, v ktorom sa uvádzajú zmeny schválené zákonom č. 219/1992 Zb. a spôsob uplatnenia zmenených, doplnených a spresnených ustanovení zákona SNR č. 511/1992 Zb.