Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 387/1996 Z.z. z 11. decembra 1996 o zamestnanosti ...
Znenie zákona NR SR č. 387/1996 Z.z. z 11. decembra 1996 o zamestnanosti v znení neskorších zákonov a zákona č. .../1999 Z.z. Politika zamestnanosti. Úrady práce.