Úloha leasingu v rozvoji malého a středního podnikání - Pulz, Jiří
Malé a stredné podniky ako cieľová skupina leasingových spoločností. Prieskum talianskej leasingovej asociácie (ASSILEA). Podiel leasingu na realizácii investícií. Úloha leasingu v rozvoji malých a stredných podnikov.