Proč je koruna deset let po listopadu příliš silná - Kupka, Martin
Začiatky ekonomickej transformácie a výhody zafixovaného kurzu koruny. Obrat vo vývoji kurzu koruny v roku 1997. Posilovanie koruny v roku 1999.