USA stoja na prahu prekonania najdlhšieho rastu vo svojej histórii - Zápotocká, Katarína
Aj po 104 mesiacoch nepretržitého rozmachu sa v americkej ekonomike neobjavujú inflačné tlaky. Miera nezamestnanosti v USA. Spomalenie rastu miezd.