Nezamestnanosť v EMÚ po siedmich rokoch pod 10 percentami - Tomek, Radoslav
Pokles miery nezamestnanosti v krajinách EMÚ pod 10 percent. Nemecká ekonomika nastupuje cestu oživenia. Miera nezamestnanosti v EÚ a EMÚ za rok 1999.