Obmedzenie pri odpisovaní dopravných prostriedkov aj pre fyzické osoby - Faiglová, Svetlana
Limitovanie obstarávacej ceny osobných (ale aj iných) dopravných prostriedkov, ktoré daňovník využíva aj na iné účely ako na priame zabezpečovanie príjmov formou poskytovania služieb prostredníctvom týchto dopravných prostriedkov (novelizácia zákona o daniach z príjmov par. 24 ods. 2 písm a)). Rovnomerné a zrýchlené odpisovanie. Odpisovanie pri používaní automobilu aj na osobné účely. Predaj dopravného prostriedku s limitovanou vstupnou cenou.