Zásady a postup účtovania zákazkovej výroby u dodávateľa - Vanko, Jozef
Povinnosť účtovania o zákazkovej výrobe u podnikateľov. Účtovanie výnosov a nákladov na zákazku. Príklady účtovania, ak je pri zákazke rozpočtovaný zisk. Príklady účtovania, ak je pri zákazke rozpočtovaná strata.