Vývoj pracovných príjmov za 1. polrok 1999 - Dudík, Dušan
Analýza vývoja priemerných nominálnych miezd a počtu zamestnancov za 1. polrok 1999. Porovnanie vývoja reálnej a nominálnej mzdy. Podnikateľská sféra, rozpočtová sféra, príspevková sféra. Regionálne hľadisko. Mzdová náročnosť produkcie a vývoj produktivity práce. Štatistické údaje.