Komentár k novelizáciám zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty vykonaným v roku 1999 ... - Kováčiková, Helena
Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona č. 286/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty, ktoré boli vykonané v roku 1999 zákonom č. 60/1999 Z.z. z 22. marca 1999 a zákonom č. 153/1999 z 10. júna 1999.