Sľubný vývoj ekonomiky posúva Maďarsko pred najväčších konkurentov - Mareček, Ján
Maďarsko sa dostáva do pozície najvyspelejšej ekonomiky spomedzi transformujúcich sa krajín strednej a východnej Európy. Reštrikčné opatrenia Bokrosovho balíka. Základné ekonomické ukazovatele maďarskej ekonomiky, prognózy.