Návrat Macaa pod správu Číny po 443 rokoch - Lipták, Július
Tengovská koncepcia zjednotenia Číny - "jedna krajina, dva systémy" - zaznamenáva podstatný úspech. Stručná geograficko-hospodárska charakteristika Macaa. Základné ekonomické ukazovatele. Turistické aktivity v Macau. Exportné odvetvia. Finančný sektor a reality.