Zodpovednosť za výrobok a tzv. inštrukčná chyba - Brda, Jaroslav
Problematika zodpovednosti za vadné výrobky a tzv. inštrukčné chyby. Zodpovednosť výrobcu. Názory na zodpovednosť za výrobky vyslovené nemeckým a rakúskym súdom.