K niektorým právnym problémom leasingových zmlúv - Škrinár, Alexander
Súdne spory dotýkajúce sa problematiky vzťahov z leasingových zmlúv. Formy leasingu a jeho výhody. Právne úpravy leasingovej zmluvy v českom a slovenskom Obchodnom zákonníku. Sporné interpretácie ustanovení leasingových zmlúv. Vzťahy medzi účastníkmi leasingovej zmluvy. Podmienky v leasingovej zmluve.