Nákup na splátky - výhoda alebo východisko z núdze?
Rozvoj splátkového predaja, ponuka nákupu tovaru na splátky. Splátkový systém predávajúci prostredníctvom katalógov. Výhody nákupu na splátky. Splátkové systémy na Slovensku. Riziko splátkového predaja.