Lojalita zákazníkov... - Dzugasová, Jaroslava
Hľadanie nových metód a spôsobov ako uspieť v silnejúcom konkurenčnom boji. Zameranie na zákazníka, presun čo najväčšieho podielu zákazníkov do skupiny lojálnych zákazníkov. Programy lojality. Formy zákazníckych klubov. Komunikácia zákazníckeho klubu. Hlavné znaky zákazníckeho klubu.