AIS neodporúča vstup do Združenia VVP - Scherhaufer, Roman
Asociácia investičných spoločností (AIS) považuje za svoju povinnosť upozorniť verejnosť na nebezpečné úskalia projektu Vaša vlna privatizácie (VVP). Cieľom je podľa iniciátora, riaditeľa firmy Drukos F. Mojžiša, združiť peniaze občanov a právnických osôb za účelom získania vplyvu v privatizovaných strategických podnikoch.