Zneužívaná dôvera dieťaťa? - Batíková, Nataša
Problematika vysielania reklamy zameranej na deti. Niektoré problémové produkty ponúkané deťom prostredníctvom teleshoppingu. Ponuka spoločnosti Globtel vo forme detského mobilného telefónu. Úprava obmedzenia reklamy zameranej na deti vo vybraných krajinách Európy. Deti ako významná cieľová skupina v rámci komerčnej komunikácie.