Tak trochu iná reklama - Batíková, Nataša
Reklamný trh a situácia v oblasti reklamy na východnom Slovensku. Práca reklamných agentúr v oblastiach, kde kontrola dodržiavania všeobecne prijatých zásad nie je možná. Angažovanie reklamných agentúr klientami. Rozdiely v komunikácii agentúr, spotrebiteľov a klientov v Bratislave a na východnom Slovensku.