Ochrana osobnosti II. - Vozár, Jozef
Používanie fiktívneho, vymysleného mena v reklame. Ukážka použitia mena, ktorá je porušením práva na meno. Súdny prípad vo veci ochrany osobnosti a reklamy. Rozhodnutie Najvyššieho súdu SR.