Lízingové odpisovanie prenajatého majetku prenajímateľom - Jánoš, Daniel
Majetok, ktorý je predmetom finančného lízingu, môže prenajímateľ odpisovať podľa par. 31 zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Určovanie spôsobu odpisovania. Podmienky, ktoré musia byť splnené u prenajímateľa. Uplatnenie výšky odpisov v závislosti od doby odpisovania. Praktické príklady.