Matador, a.s., Púchov analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Matador, a.s., Púchov. Produkcia a export spoločnosti. Analýza podnikateľského prostredia. Výsledky hospodárenia. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.