Konkurz a vyrovnanie; likvidácia spoločnosti vo svetle daňového práva - Pauličková, Alena
Pri vyporiadaní záväzkov neúspešného podnikania zohráva významnú úlohu právna úprava konkurzu a vyrovnania (zákon č. 328/1991 Zb. v znení noviel). Zmeny v spôsobe vykazovania základu dane. Daňový základ daňovníka v procese likvidácie a v konkurze. Skončenie podnikania fyzickej osoby. Správca konkurznej podstaty a likvidátor. Daňové priznanie a zdaňovacie obdobie. Praktické príklady.