Správca konkurznej podstaty verzus likvidátor - Strähle, Juraj
Spôsoby zrušenia a zániku podnikateľského subjektu. Zastupovanie subjektu v konkurze. Rozsah práv a povinností správcu konkurznej podstaty. Vyrovnanie a nútené vyrovnanie.