Hypotekárny úver - Glazer, Karol
Charakteristika hypotekárneho úveru v zmysle zákona. Základné podmienky pre poskytnutie úveru. Lehota splatnosti pre fyzické osoby, právnické osoby. Príklad mesačných anuitných splátok hypotekárneho úveru pri dobe splatnosti 20 rokov. Predhypotekárny úver. Komunálny úver.