Obchodní jednání a národní zvyklosti: Belgie - Sato, Alexej
Upozornenie na niektoré charakteristické črty rôznych krajín s ktorými sa stretávajú pri obchodných rokovaniach obchodní partneri. Národné zvyklosti a prípadné odlišnosti v správaní a jednaní obchodných partnerov. Príklad Belgicka. Vnútorná politická štruktúra. Podmienky pre realizáciu zahraničného obchodu. Mentalita obchodných partnerov a podnikateľov.