Konference WTO v Seattlu přístupy a záměry České republiky - Maceška, Jiří
V dňoch 30. 11 až 3. 12. 1999 sa v americkom Seatli uskutočnila III. konferencia ministrov členských krajín Svetovej obchodnej organizácie (WTO). Ciele konferencie. Prístupy a zámery Českej republiky ku konceptu kola rokovaní.