EGAP zvýhodňuje služby pojištění proti krátkodobým rizikům
Exportná garančná poisťovacia spoločnosť (EGAP) zavŕšila formovanie sústavy poisťovacích služieb. Poistné produkty. Krátkodobé komerčné riziká. Teritoriálne a kombinované riziká. Doplnkové poistenie.