Obchodní jednání a národní zvyklosti: Lucembursko - Sato, Alexej
Niektoré dôležité informácie, ktoré sú potrebné pri obchodných rokovaniach v Luxembursku. Ekonomická charakteristika a národné zvyklosti Luxemburska.