Úvahy o vysokoškolskom vzdelávaní a využití vedy v podmienkach praxe - Kassay, Štefan
Životná perspektíva a formovanie celospoločenských potrieb z aspektu vzdelávania. Úspory na vzdelaní. Problémy so zabezpečovaním potrebných zdrojov na vzdelanie. Zapájanie úspešných manažérov do pedagogickej praxe. Absencia platformy na stretávanie predstaviteľov veľkých korporácií s reprezentáciou univerzít.