Teritoriální a komoditní informace: Egypt
Niektoré dôležité informácie, ktoré sú potrebné pri zahraničnoobchodných kontaktoch s Egyptom. Rozvoj liečebnej turistiky v Egypte. Prioritné oblasti navrhnuté pre rozvoj liečebnej turistiky. Hlavné investičné ponuky pre projekty v oblasti liečebnej turistiky.