Moderní nástroje řízení: risk exposure calculator
Interné riziká, ktoré sa skrývajú v prosperujúcej firme odhaľuje tzv. risk exposure calculator (kalkulátor vystavenia riziku). Význam kalkulátora. Rizikové činitele vznikajúce rastom podniku. Činitele rizika vyplývajúce z kultúry podniku. Rizikové činitele týkajúce sa nedostatočne výkonného alebo nesprávne riadeného systému informácií.