Co obnáší one-to-one marketing Program IM
Individualizovaný marketing (IM), nazývaný tiež one-to-one marketing predstavuje ochotu a schopnosť podniku zamerať sa na jednotlivých zákazníkov podľa toho, čo podnik o nich vie alebo sa dozvie. Podstata one-to-one marketingu a zjednodušená schéma postupu implementácie . Program IM.