Jak uvolnit a produktivně využít lidské zdroje v podniku
Formulácia piatich kľúčových faktorov, ktoré vedú k maximálnemu pracovnému zaujatiu zamestnancov a k vynikajúcim službám zákazníkom. Praktické príklady konkrétnych firiem.