Trh pohonných hmôt na Slovensku - Prosnan, Jozef
Z obsahu: Na Slovensku by sa v budúcnosti mohlo uživiť 750 čerpacích staníc pohonných hmôt, dnes ich je o 150 menej. Výstavba čerpacej stanice si vyžaduje investície 40 až 70 mil. Sk. Podnikateľský priestor prevádzkovateľov čerpacích staníc sa zužuje. Časť sporov možno pripočítať na vrub nejednoznačnej legislatívy. Spotreba pohonných hmôt v SR klesá, no Slovnaft zvyšuje výrobu benzínov.