Návrh rozpočtu vysokých škôl je na hranici znesiteľnosti - Reiselová, Eva
Problémovosť rozpočtu pre vysoké školy na budúci rok. Návrh príjmov a výdavkov vysokých škôl v rozpočte na rok 2000. Riziká návrhu rozpočtu - nedostatok financií na financovanie štipendií doktorandov, nové vysoké školy a fakulty, nedostatok zdrojov na vedecko-výskumnú prácu, nedostatok zdrojov na športovú reprezentáciu v súvislosti s olympijskými hrami.