Britské poľnohospodárstvo sužuje najťažšia kríza od čias Veľkej depresie - Jonesová, Sally
Situácia v britskom poľnohospodárstve v r. 1999 - zníženie ziskov, najhorší hospodársky výsledok za posledných 10 rokov. Pokles cien bravčového mäsa a oviec. Jedinými ziskovými položkami sú zemiaky a cukrová repa. Príčiny krízy, hľadanie východiska. Riziká zániku fariem.