PF 2000
Mimoriadna sekcia Trendu. Perspektíva do roku 2000 - bankový sektor, priemysel, potraviny, stavebníctvo, školstvo, zdravotníctvo, automobilizmus, info-komunikačné technológie. Integrácia Slovenska do EÚ. Svet na prahu roku 2000.