Nevymožiteľné pohľadávky z pohľadu dane z príjmov - Luknárová - Kutišová, Dalila
Odpisy pohľadávok na účely určenia základu dane z príjmov. Trvalé upustenie od vymáhania pohľadávky. Posudzovanie vymožiteľnosti pohľadávky. Dokladovanie nevymožiteľnosti pohľadávky. Odpisy neuhradenej pohľadávky.