Neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby a zákon o daniach z príjmov
Charakteristika neziskovej organizácie (zákon č. 213/1997) poskytujúcej všeobecne prospešné služby. Porovnanie neziskovej organizácie s inými typmi organizácií. Zásady hospodárenia. Odmeňovanie zamestnancov. Účtovníctvo neziskovej organizácie. Daňový režim.