Vznik a zánik daňovej povinnosti k dani z nehnuteľností - Harušťáková, Iveta
Vznik a zánik daňovej povinnosti k 1. januáru zdaňovacieho obdobia. Povinnosti daňovníka dane z nehnuteľností pri porušení podmienky oslobodenia. Daňové priznanie k dani z nehnuteľností. Zmeny skutočností rozhodujúcich na vyrubenie dane z nehnuteľností.