Komentár k niektorým ustanoveniam novely Zákonníka práce - Rybárová, Mária
Novela Zákonníka práce nadobudla účinnosť 1.12.1999. Komentár k niektorým novelizovaným ustanoveniam Zákonníka práce. Definícia zamestnanca. Pozbavenie zamestnávateľa spôsobilosti na právne úkony. Posilnenie zmluvnej voľnosti. Zjednodušenie právnej úpravy pracovného pomeru na dobu určitú. Ochrana zamestnancov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Podmienky hromadného prepúšťania zamestnancov. Výkon nočnej práce. Prechod práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov.